دربارهٔ «زنان امروز»
«زنان امروز» مجلهای تخصصی در حوزۀ مسائل زنان و از پرفروشترین مجلات در ایران است که از خرداد ۱۳۹۳ در تهران منتشر میشود. این نشریه مسائل و مشکلات زنان ایران را در حوزههای اجتماعی، فرهنگی، علمی، ادبی و هنری، به منظور اطلاعرسانی و توانمندسازی آنان و حساسسازی جامعه، برنامهریزان و تصمیمسازان نسبت به مسائل زنان منعکس میکند. مطالب تخصصی در حوزۀ زنان، گفتوگو با متخصصان این عرصه و فعالان شاخص و گزارش رویدادهای مرتبط، محتوای این نشریه را در نسخۀ چاپی، سایت و شبکههای اجتماعی آن تشکیل میدهد.

آیین رونمایی از سی و پنجمین شمارۀ مجلۀ «زنان امروز»
خانه گفتمان شهر (وارطان)، ۲۴ خرداد ۱۳۹۸
نسخۀ چاپی و الکترونیک «زنان امروز» در سراسر ایران و نیز خارج از کشور (اروپا، امریکا، کانادا، استرالیا و خاورمیانه) به دست مخاطبان میرسد.
«زنان امروز» برپایۀ مسئولیت اجتماعی خود و به گواهی نتایج نظرسنجیهایی که از مخاطبان خود داشته، بیشترین نیازهای ضروری زن و خانواده را در جهت ارتقای دانش و کیفیت زندگی روزمره تأمین کرده است. «زنان امروز» با تیراژی قابل توجه در سراسر کشور توزیع میشود و در کشورهای بزرگ دنیا مشترک دارد. این نشریه ابزاری است برای ارتباط با زنان ایران که نیمی از جمعیت کشور را تشکیل میدهند و مباحث نظری و راهکارهای تخصصی و کاربردی آن دستمایۀ تصمیمسازیها در حوزۀ زنان است.

زنان امروز با مدیریت و سردبیری شهلا شرکت، از چهرههای فعال امور زنان، با سی سال تجربۀ مدیریت رسانه منتشر میشود. او کار مطبوعاتی خود را در سال ۱۳۵۸ با خبرنگاری در مجلۀ «راه زینب» (اطلاعات بانوان پیش از انقلاب) به سردبیری زهرا رهنورد آغاز کرد و درسال ۱۳۶۰سردبیری مجلۀ «زنروز» را به عهده گرفت. در سال ۱۳۷۰ شخصا مجوز انتشار ماهنامۀ «زنان» را گرفت و این نشریه را به مدت ۱۶ سال منتشر کرد. مجلۀ «زنان» نیز در مورد مهمترین مسائل حوزۀ زنان فعالیت داشته و از قدیمیترین نشریات بعد از انقلاب است که بر اصلاح یا تغییر قوانین مدنی مربوط به زنان و خانواده تأثیرگذار بوده است.

شهلا شرکت که سابقۀ دو دوره عضویت در کمیسیون ملی یونسکو را دارد، جایزۀ شهامت در عرصۀ روزنامهنگاری از مؤسسۀ بینالمللی مطبوعات زنان و جایزۀ وجدان و صداقت در روزنامه نگاری Louis Lyons، را از بنیاد خبرنگاری Nieman در دانشگاه هاروارد دریافت کرده است. او یکی از پنج روزنامهنگار برتر سال ۱۳۸۶ شناخته شده و برنده جایزۀ هشتمین دورۀ کرسی یونسکو در آموزش سلامت است.


بیشترین مخاطبان نشریۀ «زنان امروز» دارای تحصیلات تکمیلی، شاغل و غالبا کارآفرین و در سطوح مختلف مدیریتی و تخصصی مشغول و دارای استقلال اقتصادی هستند. این رسانه عرصۀ گشوده و مناسبی است برای عرضۀ تبلیغات به زنانی که با قدرت خرید گستردۀ خود، تعریف جنسیتی رایج از مخاطبان تبلیغات را متحول کردهاند. امروز کمتر خدمات و کالاهایی است که مورد توجه و نیاز قشر قابل توجهی از زنان واقع نشود، از جمله: مبادلات اقتصادی و بانکی، وسایل نقلیه، نرمافزارها و سختافزارهای الکترونیک مانند موبایل و تبلت، کالاها و ابزارهای مدرن زندگی امروز و انواع کالاهای مصرفی. جالب است بدانید که یک چهارم خوانندگان «زنان امروز» مردان هستند.